Classic Car Magazine

Antwerp Classic Car Event

editie 2023

Tijdens het weekend van 6 & 7 Mei zal het Park van Brasschaat opnieuw host zijn voor het ACCE (Antwerp Classic Car Event).

Voor de 11e editie worden, dankzij de stevige reputatie van het evenement en de geplande publiciteit, niet minder dan 15.000 bezoekers, 1.000 Classic Cars en een ruim aanbod aan GT Cars verwacht.

De +/- 550 deelnemers van Tour Amical zullen gedurende het weekend ook aanwezig zijn om hun auto's te laden voor het vertrek van de 19e Tour Amical

Deze editie van Tour Amical vertrekt in Sofia en brengt de deelnemers aan de hand van prachtige wegen naar Pristina, Skopje, Tirana en P. Montenegro met een bruisende aankomst in Dubrovnik.

Het laden van +/- 275 classic- en GT cars en de gezonde nervositeit die hiermee gepaard gaat, zijn reeds een evenement op zich.

Bovendien organiseren we nog twee leuke dagtours; de Antwerp Classic Tour en de Antwerp GT Tour met aansluitend een gezellige BBQ (alleen op zaterdag) en voor iedereen toegankelijk.

Blijf jij liever rondkijken in het Park van Brasschaat dan vindt je hier meer dan genoeg randactiviteiten.

Het park zal rijkelijk gevuld zijn met tal van standhouders die trots hun auto gerelateerde producten aanbieden, alsook prestigieuze automerken die hun allernieuwste auto’s presenteren. Terwijl tal van leuke bars en eetkramen zorgen voor een feestelijke ambiance.

Kom je met een Classic - of GT car, dan mag je gratis parkeren op het terrein van ons evenement.

Ben je een autoliefhebber in hart en ziel, een gegadigde-in-spé of een piepjonge geïnteresseerde-in-wording, of zoek je gewoon een leuke bestemming om met de familie enkele fijne uren door te brengen: allemaal van harte welkom in het Park van Brasschaat op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023!

voor alle Het ACCE is een gratis toegankelijk evenement leeftijden.

Neem ook eens een kijkje op onze sites:

www.acce.be  www.antwerpclassictour.be  www.touramical.be

Fotoreportages

Editie 2022 16/5
(c) Polleke

Editie 2022 16/5
(c) Johan Hauben

Volg ons ook op social media

CCDA Classics
ICONS Classic Cars
CDDA Kalender
ICONS Classic Cars
ICONS Classic Cars
ICONS Super Cars