Classic Car Magazine

Antwerp Classic Car Event

editie 2022

Op 7 & 8 mei 2022 zal het Park van Brasschaat terug host zijn voor de 10de editie van het ACCE waar dankzij de reputatie van het event en de geplande publiciteit, tussen de 12000 en 15000 bezoekers en 1.000 Classic Cars verwacht worden.

Het ACCE is een 2-daags Classic Car Event dat wordt opgebouwd rond het vertrek van de Tour Amical, een gerenommeerde buitenlandse rally voor Classic Cars naar Europese bestemmingen met niet minder dan 250 deelnemers verdeeld in 6 groepen; Pre / Inter / Blu/ Blu GT / Red / Green.

De 18 de TOUR AMICAL trekt doorheen het Spaanse binnenland en verbindt Gerona met Marbella. Ze rijden door een mix van ongekende en uitdagende routes, bruisende historische steden, de beste hotels van de regio. Dit overgoten met de gulle Spaanse zon en gekruid met de welgekende en vooral unieke Amicale samenhorigheid. Het spectaculaire vertrek van deze prachtige bolides en de talrijke randactiviteiten lokken niet alleen de uitgebreide fanclubs van de deelnemers, het ACCE biedt ook een waaier aan mogelijkheden om alle geïnteresseerden te laten delen in de passie van de oldtimer sport.

Onze sponsors

Net zoals verleden jaar worden er 2 lokale rally’s georganiseerd, de Antwerp Classic Tour (ACT) en de Antwerp GT Tour (AGTT).

De Antwerp Classic Tour staat open voor oldtimers met bouwjaar voor 1991, de Antwerp GT Tour voor nieuwe en klassieke wagens van het type Grand Tourisme (Porsche/Ferrari/Lamborghini ...)

Beide tours volgen een mooi uitgestippelde route met vertrek en aankomst op het podium van het ACCE.

Neem ook eens een kijkje op onze sites:

www.acce.be  www.antwerpclassictour.be    www.touramical.be

Fotoreportages

Editie 2022 16/5
(c) Polleke

Editie 2022 16/5
(c) Johan Hauben

Volg ons ook op social media

CCDA Classics
ICONS Classic Cars
CDDA Kalender
ICONS Classic Cars
ICONS Classic Cars
ICONS Super Cars