Wheels at the Palace - Paleis Soestdijk 2023

Bekijk hier de volledige album van Johan Hauben

Wheels At The Palace - Paleis Soestdijk (Baarn - NL) 

Wij geloven in in de magie van de auto's uit het verleden, heden en de toekomst en willen dit daarom graag met u delen. Met Wheels At The Palace 2023 brengen wij zo breed mogelijk middels een Concours voor de parels uit het verleden, het design van het heden en de visie van de toekomst.
Het Concours d'Elegance is in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdig evenement waarbij de jurering van de auto's een grote rol speelt. Daarom worden dit jaar niet alleen de klassieke auto's gejureerd, maar krijgen ook de auto's uit het heden en de toekomst de kans om een mooie titel te winnen!
Naast het prestigieuze Concours d'Elegance is er de PreWar Sprint, het Klassieker Handelsveld, unieke classic car displays en de Klassieker Parking.
Tevens is er een hoop te zien en te doen in de Paleistuinen met haar historische gebouwen en unieke tuinarchitectuur, met de modeshow, de Royal Fair en de foodcourts aangevuld met live muziek, hier een belangrijk onderdeel van.
Wheels At The Palace omvat een programma waar niet alleen de meest verwende autoliefhebbers van zullen watertanden, maar waar voor jong en oud, man en vrouw, van alles te beleven is.
Naast alle autopracht zijn ook de prachtige paleistuinen met historische gebouwen en unieke tuin architectuur.

Bekijk hier de volledige album van Johan Hauben

Meer reportages, klik hier