Classic Car Magazine

Classic Event Waregem

Hét najaarsevent voor de Gentleman Driver!

Geniet in een relaxte sfeer van een prachtige selectie aan classic cars, historische motoren, automobilia, automotive art en veel meer … Alle standhouders worden persoonlijk en met de grootste zorg geselecteerd om de bezoeker een boeiend en gevarieerd aanbod te brengen.

Rasecht verzamelaar of eerste aankoop?

Op Classic Event is elke autoliefhebber welkom. Met een interessante mix van uitzonderlijke collectiestukken en toegankelijke klassiekers is er voor elk wat wils. Classic Event focust op historische wagens in het algemeen, niet op één merk of regio in het bijzonder. Van Volkswagen tot Bugatti: elke iconische classic car verdient er zijn plaats.

De innerlijke mens sterken?

Dat kan met een lekkere maaltijd of een frisse pint in onze ‘Le Mans Pit Bar’ op Place m’as-tu-vu. Nog even blijven hangen na sluitingsuur? Wees welkom in ons gezellige ‘Café De Raceduif’. 

Gratis rally naar het event

Classic Event zelf biedt heel wat te beleven. De organisatie zorgt er echter voor dat ook de rit ernaartoe meer kan zijn dan ‘zomaar een verplaatsing’. Een gratis digitaal roadbook is beschikbaar voor iedereen die zijn tickets online aankoopt. Op die manier bent u als bezoeker al in de juiste stemming nog vóór u bij de beurs aankomt! Komt u met uw classic car naar het event? Dan is speciaal voor u een aparte gratis parking voorzien vlakbij de ingang! 

Taxatie

Classic Event biedt de mogelijkheid om uw klassieker ter plaatse te laten valueren door een onafhankelijk en erkend expert.

Waarom een waardebepaling?

  • als waardereferentie bij schadegevallen
  • in het kader van een omnium verzekering
  • als hulpmiddel bij de verkoop

Algemene info

data:     1/2/3 december 2023
locatie:   Waregem Expo, Zuiderlaan 26, 8790 Waregem, België
info:       www.classicevent.be

Volg ons ook op social media

CCDA Classics
ICONS Classic Cars
CDDA Kalender
ICONS Classic Cars
ICONS Classic Cars
ICONS Super Cars