Classic Car Magazine

Meguiar's Car Detailing

Winter Preparatie

In de koudere herfst- en wintermaanden heeft je auto, motor of ander voertuig te maken met weersinvloeden waar je het beste je lak tegen kunt beschermen. Gelukkig kan dit eenvoudig met Meguiar’s producten die zorgen voor een optimale bescherming!



Onze sponsors

Wassen

We raden aan je auto in de herfst en wintermaanden te wassen met een shampoo met waxtoevoeging, zo zorg je voor (extra) bescherming terwijl je wast. Een suggestie is Hybrid Ceramic Wash & Wax! Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash & Wax brengt 2 unieke vloeistoffen samen in 1 emmer die geweldige resultaten leveren tijdens het wassen! Dit maakt Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash & Wax een hybride shampoo met SiO² toevoeging die na een wasbeurt een wekenlang geweldige water- en vuilafstotende bescherming op de lak achterlaat!

Beschermen

Een normale wax droogt bijna niet bij temperaturen onder de 10 graden celcius en in de wintermaanden is het vaak ook erg vochtig buiten waardoor de wax niet opdroogd. Het aanbrengen van Hybrid Ceramic Wax kan echter wel gewoon bij lage temperaturen, of je nu voor Hybrid Ceramic Liquid Wax of Hybrid Ceramic Spray Wax gaat! Extreme waterbeading, zeer duurzame bescherming en een lak die langer schoon blijft!  Je kunt ook een andere spray wax gebruiken, zoals bijvoorbeeld de vernieuwde Ultimate Quik Wax

Onderhouden van je beschermlaag

De missende link tussen wassen en waxen is een detailer met hybrid keramische bescherming. Het perfecte product om te gebruiken tussen de was- en waxbeurten door om zo beading te versterken. Gebruik deze formule om lichte vervuiling en stof te verwijderen en om de auto er uit te laten zien alsof deze net een wasbeurt heeft gehad. Tijdens het gebruik van dit product breng je een laag hybride SiO2 keramische bescherming aan en blijf je genieten van extreme water-beading.

Andere oppervlakken

Denk ook aan het beschermen en onderhouden van exterieur delen zoals kunststof stoot strips en bumperdelen. Dit kan eenvoudig met Ultimate Black  Dit product herstelt kleur en glans en is bestand tegen zon, wasbeurten en regen. TIP: voor de optimale hechting is het belangrijk om eerst het oppervlak te reiningen met Heavy Duty Multi Purpose Cleaner.

Cabriodak

Als je een cabriolet gebruikt in de winter is het raadzaam om deze te beschermen en waterafstotend te maken met de Convertible & Cabrio Weatherproofer. We raden aan om de kap vooraf schoon te maken met de Convertible & Cabrio Cleaner. In dit blog leggen we uit wat deze producten doen en hoe ze gebruikt worden.

Zorg voor optimaal zicht met Meguiar’s Perfect Clarity!

Ook heldere en schone ramen zijn van belang tijdens de herfst en winterperiode. Ook kun je de autoruiten waterafstotend maken met Perfect Clarity Glass Sealant. Hier lees je hoe.

Doffe en verweerde koplampen geef je weer helderheid met de Headlight Restoration Kit

www.meguiars.be
Meguiar’s Belgium - Polish & Cleaning Products, Dreefvelden 7 - 2860 Sint-Katelijne-Waver. | 0800-25326 

www.maguiars.nl
400 verkooppunten in heel Nederland

Fotoreportages
CCDA's Car detailing day bij Meguiar's
(30 mei 2015)

Volg ons ook op social media

CCDA Classics
ICONS Classic Cars
CDDA Kalender
ICONS Classic Cars
ICONS Classic Cars
ICONS Super Cars